lifestyle
67

Poliklinika Sunce Agram na Ženskom sajmu u Sarajevu: Posebne radionice za djecu i trudnice

U okviru Ženskog sajma koji će biti održan 28. i 29. maja. u Sarajevo City Centru pod sloganom "Mi znamo šta žene žele", Poliklinika Sunce Agram zajedno s Bosna Suncem Osiguranjem i BioSave timom imat će svoj štand na kojem će predstaviti svoje aktivnosti. Posebna pažnja bit će posvećena djeci i trudnicama.

"Ovim putem Vam poručujemo da je PORODICA plus ZDRAVLJE prioritet broj jedan kojim se vodi naša ekipa, što su naši partneri prepoznali i prihvatili poziv da nastupimo zajedno. Posebnu pažnju posvećujemo djeci koja će u svom kutku moći pokazati svu svoju kreativnost, a što će biti i nagrađena. Trudnice će biti posebno počašćene, a kako i na koji način saznajte u subotu i nedelju, jer Poliklinika Sunce Agram i BioSave kompanija sprema posebno iznenađenje za njih te njihovu prinovu", navode iz Poliklinike Sunce Agram, Bosna Sunce Osiguranja i BioSavea.

Za najmlađe će biti organizovana radionica o važnosti dentalne higijene koju će voditi Zubić Vila, a u okviru radionice roditelji će biti informisani o blagu u mliječnim zubićima. Na sva pitanja odgovarat će BioEden tim koji će posjetioce uputi tiu osnove procesa pohranjivanja matičnih ćelija iz mliječnog zubića i umnjaka.

"Roditelji će se moći informisati o najnovijim dostignućima iz oblasti regenerativne medicine i prenatalne dijagnostike. Organizovali smo radionice i savjetovalište za trudnice i majke, gdje će se naši stručni saradnici pobrinuti da vam sve informacije o ovom najljepšem periodu u životu jedne žene budu dostupne i adekvatno prenesene. Mi ćemo biti drugačiji, želimo da podignemo svijest o očuvanju zdravlja, te da vam skrenemo pažnju o važnosti pohranjivanja matičnih ćelija kako bi osigurali svoju budućnost i budućnost vaše djece. Upoznajte svoje dijete i prije rođenja, posvetite mu svu pažnju i osigurajte njegovu budućnost čak do 2066. godine", poručili su iz Poliklinike Sunce Agram, Bosna Sunce Osiguranja i BioSavea.