Izbjegavaju vježbanje zbog kose
0
Ženama je frizura važnija od zategnutog tijela
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zensko sam...ali mogu za sebe reci da nisam komplikovana...mogu cak u trenerci i bez sminke otici van...dok je nekim trebama to procedura ne kontam zasto...ili kada im predlozis neki izlet ili neku aktivnost...KOMPLIKACIJE NASTAJU. Bolje im je izlezavati se uz fb ili tv :/ Zasto??
Ovo nije vrjedno ni komentarisat , najbolji su ovi sto preko tastature taslace svaki dan ...ovakvi isfrustrirani su davno dobii nogu od narandzine kore .
ZATO ŠTO SE FRIZURA UVIJEK MOŽE NAPRAVITI I ISPEGLATI, ALI BIBE I FIGURA KAD SE POKVARE NE MOŽE SE VIŠE NIKADA POPEGLATI I POPRAVITI
@omg, \"pomaketi\",a? Bolje bi ti bilo da naucis govoriti.
ko ima u glavi ne treba mu ni frizura ni tijelo
frizura ne pomaze mnogo ako je sve ostalo na vama u raspadu . . .
...željno iščekujem \"ženski\" komentar na ova 2 iznad mene :)
I onda se čude \"gdje su normalni muskarci\". Normalni su kod zategnutih dvadesetogodisnjakinja, eto gdje su. Sta treba, vase mlohave narandzine kore da mazimo i taslacimo?
Nije, nego je lakse napraviti kosu nego vjezbati... Valja straznjicu pomaketi za zategnuto tijelo a frizuru i sjedeci moze napraviti...