Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je odlicno za zapadnjake jer imaju sve, ali im nedostaje samo "to". Kod nas je drugi problem. Oko 90% problema se zasniva na nedostatku novca, 9.9 posto su zdravstveni, ljubavni i drugi problemi, a oko 0.1 posto su problemi koje ova gospodja pokusava rijesiti. Znam to jer sam se bavio s tim i kupio sam mnogo knjiga o life coachingu. Te knjige savrseno funkcionisu na zapadu, ali kod nas su od male koristi. Isto kao kad bi dao Afrikancu koji umire od gladi life coaching. Jednostavno kod nas je to neprimjenjivo jer su vecina problema materijalni, a ne duhovni, a ovo samo ima ogranicene kapacitete za rjesavanje materijalnih problema. Jer kad bi tako bilo Afrikanci koji umiru od gladi bi uzimali life coaching. Uz to trebas imati puno para i za to da platis, sto implicira da je to za ljude koji nemaju probleme s nedostatkom novca, a takvih je malo kod nas.
🙌💏
bas se pitam kako ce stanovnici BiH reagovati na ovo... mislim da je nas stav nekako uvijek bio da mozemo sve sami, ne volimo da nas savjetuju i upravljaju nama.. :/
Ja se i ne volim prepustati ni ljekarima ni savjeticima u ruke. Smatram da covjek treba zivjeti osluskujuci svoje tijelo i um i kad osjeti da ide previse u pogresnom pravcu da mijenja ponasanje za vlastito dobro. Ne vjerujem da njoj koja bi mi "pomagala" za finansijsku dobit ili bilo kome na svijetu vise stalo do mene osim mene same. Ako se sama pri cistoj pameti ne pokrenem za vlastito dobro, tesko ce mi pomoci ikakav profesionalni motivator.
kazu ako nemas stav odma' ti ga stave :P tako je, mozemo se i sami preispitati, motivirati, eventualno promijeniti...bitna je volja i upornost :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trener presipanja iz supljeg u prazno
Trener suplje i uzimanja kesa levatima, koji kontaju da im je "nesto". Njima i treba uzimati kad su idioti.