Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Život u gradu uzrokuje 1000 drugih bolesti...
Kakve veze ima život na selu sa pesticidima !?
sto bi u prijevodu bilo receno "dolazite u gradove, ostavljajte kuce, neuzgajajte bilo akkve kulture nego kupujte nasu genetksi modifikovanu hranu i zivite u stanovima, udisite smog i budite robovi u nasem bolesnom kapitalistickom sistemu gdje covjek ne vrijedi ni pod nokat!"
Ako cemo pogledati u proslost , vecina stanovnistva ima tu bolest i sada dosta . A ljudi su prije zivjeli i sa šecerom i masnocom i svim tim "bolestima" al nisu znali za njih i bilo ih je fino . Sve se to vise i vise napumpava .
je su li ovo objavili naučnici iz bosne.
experti otkrili "sickle_and_hammer dobio secer od prekomjernih citanja studija na klix.ba"
dobicu secer od ovih experata, analiza, studija...
Kod njih je i selo zagađeno svim tim sranjima, naslov je malo glup, ustvari upotreba svih tih pesticida povećava rizik a ne zivot na selu.
Ja bih se uvijek opredijelila za selo nego za grad...
Ho**š da ti pokažem svoje selo ?
imam ja neke zemlje na selu...pa eto...ako bi ti sa mnom...
PRIKAŽI ODGOVORE (42)
...e pa pravo selo i domacinstvo nece imati pesticide oko sebe...to imaju farme - fabrike za masovnu proizvodnju hrane i stoke...a ne domacinstvo - farmica!!!
Nucna istrazivanja su pokazala da vas svaki dan pravimo debilima . U potpisu Naucnici.
ovi naucnicu su totalni debili...pun mi je ku.rac njihovih debilnih otkrica...
A zato su svi seljoberi 'sašli' iliti 'šljegli' u grad, bojali se Parkinsa.