Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidim da je neko istrazivanje sprovedeno u usa, i kad se spomenu americki naucnici, dodje mi da se napijem ko smuk i salaso!!!
A tek muskarci kako pocnu pit
http://bet-tips.cogia.net za sve one koji vole ovaj hobi obavezno neka se prijave
Bolje je da piju,nego da biju :D
Nažalost, sve je više ovisnika o alkoholu, sve češće ljudi gube kontrolu. Što je najčudnije, bar u mojoj okolini, sve je više žena ovisnika o alkoholu. Dvije komšinice koje su i prije braka voljele cugnuti koju, onako rekreativno, sad ne ispuštaju flašu iz ruke: muževe isprate na posao, pa cigare i flašu na sto, dok se muž ne vrati. I tužno i jadno i odvratno!
Pobjego,znam ja da su muski obicne pizdurine
jaro, obrij brkove...tesko ovako mozes proci ko zena
A kako cemo ocajavat,imas ideju?
Ma stalno mi cokanjce u dzepu,netegnem al ne pomaze.
a nista, popij jednu :D
Očajna dođi da očajavamo zajedno
Onaj moj odvalijo stomacinu,podvoljak ko sarma,a muka mu sve manja,znate nasta mislim.Doslo mi da potrazim sta u stranu.Sta vi mislite?
pa rijesile svoj problem - udale se - sad mogu piti i guzove debljati koliko hoce
zato jer ih babo vise ne vidi :D