Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A one koje ne primaju meso obolijevaju od histerije.
ahhahaha bas treba pratiti odakle dolaze ovakve nebuloze... prvo neki naučnici iz zemalja koje se ne mogu pohvaliti stočarstvom - kažu ne valja crveno meso za zdravlje onda iz australije koja je jedna od najjačih u stočarstvu kažu- crveno meso je zdravo svako vodu na svoj mlin vodi...danas ne postoje naučnici nego samo MARKETING
Yeah, zato su svi vegani totalno depresivni. :facepalm: again
...trenutno ja najbolja salata od švicaraca i dolara...
Molio bih vegeterijance da mi preporuce neku salatu uz ovo crveno meso.
živ ti meni bio, oborio si me sa stolice. nisam se tako smijao otkako mi je amidžu satro kamion kod elektroprivrede
Hahahahahaha, ja čekam komentare vegetarijanaca na ovu temu :DD
ako ti je lakse ima jos ljudi kao ti
A zene koje jedu crveno meso, obolit ce od holesterola, udebljat ce se, dobit ce povisen pritisak. I eto ti ga sad.
imal neka da me ujede za guz?
htjedoh rec ne vjerujem da je to zbog slabe konzumacije crvenog mesa. Helem, ko da je to ovdje nekog i briga :D .@ hoces li me ti zenit? :D
@ina posalji mi sliku na mail. :)
Udaj se za nekog guzonju ;)
Depresija me konstantno spopada al ne vjerujem da je to od crvenog mesa. Mislim da je tome najveci uzrok taj sto imam 30 godina, akademski sam obrazovana a nemam ni dana radnog staza.
Zato da ne bi bile depresivne nadju nekog levata koji ce sve finansirati,a da ne bi bile depresivne,nece ni pogledati u pristojnog frajera bez para.
NAPU.SITE SE VISE KU.RCA SA OVIM RE.T.AR.DIRANIM PSEDUONAUCNIM VIJESTIMA.