Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je tu uzrocno-posljedicna veza? Koja glupost, Znaci procitas sastojke i automatski se manje debljas. Radi se o tome da onaj ko vodi racuna o tome sta jede, ima manje problema sa viskom kilograma, a samo citanje informacija sa etiketa nema nikakve veze. A i ja, kome pisem, ne znam...
opet pusaci prikazani kao dno civilizacije. evo ja pusim, ali ipak citam sastojke...
Bezveze naslov. Valjda je logicno da su mrsavije one zene koje paze sta jedu da se ne udebljaju, nego one sto ne paze?
Citam obavezno sta pise i kad vidim veliki spisak odustajem od kupovine takvih namirnica. Vise hemikalija nego nutricijalnih vrijednosti. Na omotu Coca Cole procitam Phosphoric Acid illi u prevodu fosforna kiselina.Sad zamijenili fosfornom kiseliinom umjesto Sodium Benzoate ili u prevodu neki derivat od benzina.Ne pomazu puno upozorenja djeci da takve stvari ne treba da piju jer uz sendvice ide obavezno\"i Soft Drink \". sa popustom u cijeni. Svugdje se prodaju razni otrovi u hrani a onda nas zasipaju savjetima da se zdravo hranimo.Samo oni koji uzgajaju i prozvode svoju hranu su sretnici koji mogu reci da se zdravo hrane.
Citanjem protiv sala!!!
Čuj Boga ti žene koje čitaju naljepnice sa sastojcima su mršavije! Žene koje manje jedu su mršavije...
Ili su ovi naučnici prolupali ili novinari. Evo ima još jedno istraživanje: Veći rizik za mušku djecu razvedenih roditelja od moždanog udara. http://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/veci-rizik-za-musku-djecu-razvedenih-roditelja-od-mozdanog-udara/120915041 hahahahaha a budala majko moja.
Zato je pušaćima svejedno šta piše na kutijama cigareta poput: Pušenje ub.ija pušenje je štetno u trudnoći itd.... i svi su predebeli i dobro uhranjeni jer ne čitaju. Žene koje čitaju naljepnice poput: Ova konzerva nije zdrava Pavlaka ub.ija Ovaj sir je premasan Paprike su zagađene pesticidima eee te su žene mnogo mršavije od onih debelih.
oj JEB+ VAM JA MATE* OJ KAKVA GLUPOST IDITE KUPITE PISTOLJ I BACITE SE SA AVAZA
a imaju i problema sa prosirenim venama
tacno! ja citam uvijek pogotovo ako kupujem 1x, imam dobru liniju i ne jedem svasta :/
kako ti dosado u zivotu mora biti pa rafiti istrazivanje ove vrste
Pa normalno. Kad prociota sastojke i vidi sta se sve ubaciuje u hranu, nemoze da jede