Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tocno i vrlo vjerojatno ali osobno mislim uz duzno uvazavanje ljepseg pola mislim da one same sebe preguraju zbog dokazivanja kako mogu kao mi muski.Zena je od postanka odredzena za brigu o domacinstvu i nekom laganijem poslu
sve je to od skrtarenja na pizzi
Ja mislim da stres veoma mnogo utice na zdravlje kako zena tako i muskaraca. Cak sto vise mislim da je to jedan od faktora koji puno pridonosi oboljenju od magilnih bolesti. Mislite na svoje zdravlje i izbjegavajte stresne situacije koliko god je to vise moguce.
@POP slazem se. Jako brzo se zivi i drustvena kao i radna okolina mnogo zahtjeva. Ja mislim da covjek mora misliti najprije na sebe, kako bi opstao zdrav i normalan. U ovom slucaju treba biti malo i egoistican. Isplanirati sebi dan al se toga i pridrzavati. Naci vremena za sebe, nesto sto opusta npr. setnja u prirodi. Biti disciplinovan sto se tice spavanja, san je pola zdravlja. Ima mnogo toga, al zaista je tesko.
..pukle brate i ove žene 😂😂😂😂😂😂što jes jes😂😂😂😂
@TheGrande....mudre rijeci
@mirrorce- svako ima pravo da protumači na svoj način 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo su muke !
Gojaznost je svakako jedan od glavnih uzročnika prerane menopauze.....
Ja bih prije rekla da je prerana menopauza jedan od glavnih uzročnika gojaznosti?!
@LaraLjubičanstvena Laro, svi tako misle, ali nije tako. Naime spolni hormoni i estrogeni a i progesteron se apsorbiraju u masnome tkivu i jednostavno su zarobljeni tj. ne ispoljavaju svoje efekte što dovodi do prestanka ciklusa i stanja oznacenog kao menopauza koja opet moze biti primarna i sekundarna...itd..itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)