NASA-in naučnik utvrdio
0
Zahvaljujući hladnoći gubimo na težini
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kod njih da rat izbije, oni nebi mogli ni uteci koliko su teski. Zato najvise i migranti ratuju za njih.
Oni samo razmisljaju kako da smrsaju, i sarlatiraju o raznim metodama. A pogledajte im nacina zivota i ishrane na zapadu. Pogotovo u Americi. Pa znate li koliko su velike porcije obroka u Americi. To je da se 4 osobe komotno mogu najesti. Zato ih vecina i izgleda ko kitovi.
Joj i ovi naucnici nekad znaju biti sarlatani, pa kinezi piju mlaku vodu da bi mrsavili. I njih uopste nema toliko debelih gledajuci procentualno. Zato su azijatke dobre koke.
Ko bi to reko\' ? Znaci, kitovi, polarni medvjedi, pingvini i ostali HLADNOOKKOLISNE zivotinje su toliko mrsave da ne mogu cak ni stajati na nogama, a kamoli hodati. Naravno i ostali morski zivotinjski hajvani, koji zive na vrlo nisklim temperaturama, su tako mrsavi slabasni, da im je Tvigi pojam debljine....,
Cronise izmislio \"ledenu vodu\"
@HB Tvoju i tebe odavno ye*be, ali to ne osjecate:-)))))))))
jes vam dodik mamicu ye.bo pa ga stalno spominjete :-)
@kem0 e vala ti na komentu placem :D
Ma on je medjed, nikad mu nije hladno.
Dodiku Bogme ni Arktik ne može pomoći