Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onda su nase guzle zdrave ko drijen
samo nek je dobrih guzica
aaaa zato mene doktor nije vidio 6 godina xD zato sam zdrava hahahah :P
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu, ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci, a da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Bez ikakvih ulaganja. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
Koja si ti na slici na fb-u .. ljeva il desna ?
bolje da ljulja nego da žulja, jest, al kad žulja- duže se pamti hahahahah :D
kako odvratno je.bo te zivot
i like big buts and i cannot lie
@Live\'s good kompletan si de\'bil.Kraj citata. Takve očevi otresu u WC školjku
nista gadnije nema od masnog cm.ara
Ma bravo nemam brige :) Divno ....
@jooj Citiram: Interesantno si glup momak. Kraj citata.
FUJJJJ
@Life\'s good de*bilčino,samo želim da ti ubrizgam serum protiv bjesnila a on se inače daje u debelo meso Da je FB u pitanju možda bi ga i svršio po tvojoj slici SVE ZA LJUBAV !!!
@jooj Interesantno si glup momak. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko bi vas maloumnika imalo m u d a ovako pisati da su komentari povezani sa FB acc... Anonimni satrfuckeri.
Zagorjelim je sve dobrodoslo, a posto je takvih kod nas najvise, bolje im je da se poklope i nastave biti sami svoji majstori.
time se znači bave naučnici sa Univerziteta Oxford