Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja peskina malog cccc mali se baš kvalitetno " zaštaubirao " ... po majici pogotovo hahaha :)
Fadile oprosti mu
I treba. Šećer je skrivena ovisnost i zlo. Uživamo dok se uništavamo. Umjereno konzumiranje ne šteti, al' hajd ti umjereno kad ti je lijepo. Pa kad čokolada od 100g. bude 7-8 maraka a one sitne pizdarije tipa Rafaelo, Bueno, After Eight, Mocart kugle i sl. p 15ak KM, a Bajadere, Merci, i sl. 20-ak i više, više će se voća jesti i više će se cijeniti kao poslastica.
@vlado.nine U pravu si, ali ne moraš to meni objašnjavati. To treba objasniti onima koje srećemo na ulici. Isto kao i za cigarete. Pušiš, lijepo ti, a uništavaš se. A kad dođe liječenje, onda nepotrebni troškovi za zdravstvene usluge. Neko plaća doprinos, a drugi mu troši novac za liječenje koje je mogao dobrim dijelom spriječiti.
Jes sretan sa krofnama 😊