Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se vozi sarajevskim tramvajima on je postao imun na sve moguće viruse
i ono što je danas mnogo izraženo koristiti isti escajg ili piti iz iste čaše gdje to haj' nam reci?
nikakve vakcinacije, to je oružje pax americane, NSP, i farmaceutske industrije... uzimati srebrenu vodu -- najbolji antibiotik!
more se dukat stavit na dno čaše pa nek ti nena bejza prouči iznad ondar vode preko mašica bidneš zdrav hiiiii
ublehaske sluzbe kreirane da kupe pare, epidemioloska situacija u Zenici nikad gora: pascad i stakori se kote ne samo po gradu, nego i po bolnici, vodovodu i ostalim mjestima gdje higijena mora biti neprikosnovena, a ovim smradovima je to zadovoljavajuce stanje... a Dom zdravlja pun ljekara (citaj: notara) koji samo upucuju u bolnicu, u najvecem broju slucajeva potpuno nepotrebno, cak ni ne pogledaju pacijenta, i time pretrpavaju bolnicke kapacitete i dijagnostiku, sireci zarazu...
Mi fakat zaostajemo u svemu, cijeli svijet na ovoj nekoj novoj gripi, a kod nas jos svinjska :P
Za novac koji se uredno odvaja za zdravstvo dobićete veoma učinkovite savjete kao što je provjetravanje prostorija i pranje ruku.
Sta ima vakcinacija.