Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj padati u ocaj,zivot je tako lijep,a ti tako glupa,glavu gore i budi glupa sa podignutom glavom.
Ko pise ove clanke? Ja rekoh recice nesto novo, a ono sve prosipanje iz supljeg u prazno, stoput vec receno, ali hajde da se napise kakav clanak...
@Glupaca. http://media.tumblr.com/tumblr_m1ojgepZiZ1r72i4b.jpg
@Glupaca. Mogu ti reci da i mene stomak boli
@mA Mozda si ina dial-up xD
kako si pogodila da sam na adsl-u
Pivo nije krivo za takozvani \"pivski stomak\" rece sarajevo-x iliti klix xD - ja, ja! Ko ce samnom na pivu?
@ma jesi na bh telecomu (ADSL)? uzas je sve, kod mene sve sporo do bola..a i moja sestra je na telemachu pa i kod nje sporo...sta je ovo?
uvijek ga mozes popusiti nekom, nema veze sto si trudna
trudna sam....moj život je gotov, ovo mi je zadnje na pameti. ali poslije je*anja nema kajanja...........koja sam ja gl upaca! ali sta cu kad padam na zgodne, lijepo gradjene, crne momke sa plavim ocima, koji spavaju s tobom i vise se ne jave!
što je nešto spor fejs veceras
This is impossible.. :p