Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja onda štitim dvije jetre...
Hoće li se ovikvazinaučnici više odlučiti o tome je li kafa dobra za ljudski organizam ili štetna. Jedne sedmice objave rezultate istraživanja po kojima je kafa jako štetna za krvne sudove, mozak itd, a druge sedmice neki drugi kažu da je dobra za jetru. Pa neka se dogovore više, a normalan svijet neka ne .ebu u zdrav mozak.
losblancos, neka oni pričaju i pišu šta god žele. Mi znamo najbolje. Hajd' bez kafe ujutru ispravno funkcioniši? :))) Nema teorije, dok se neispije onoliko koliko je ko navikao. Znači, nije dobra samo za jetru, nego i za sve ostale organe, ali ne treba pretjerivati, to znamo svi.
partijaner, hajde napravi pokus, pa popij ujutro kafu. Možda još bolje profunkcionišeš. Kod mene ujutro, bez kafe nema nikakvih funkcija. :)
Pomozite u ostvarivanju projekta POK - Podrska oboljelim od kancera) Na stranici imate status kako pomoci u tome ! Hvala svima ! http://poksupport.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pok.za.vas
kako je jetra tek onim sluzbenicima u opcini,sudu,socijalnom...
a 4 je ubijaju .....kazu naucnici iz tanzanije
Tri fildzana kafe stite jetru a vise od dva fildzana udvostrucuju vjerovatnocu za dijabetes
Mnogo alkoholicara, kojima je jetra unistena, pilo je mnogo kafe u svom zivotu. Tri ili vise soljice kafe dnevno stite jetru. Tri ili vise casice sljive razaraju jetru. Hmmm... Ovaj clanak k'o da je UEFA pisala poslije presude utakmici Srbija vs. Albanija.
zaboravili Klixovci napisati "Sponsored by Vispak"!
kod mene je znači sve uravnotezeno.. popijem čokanjče šljive, pa jednu kafu... i sve tako...
bujrum pecena,pa ko iz cega voli:-):-)
ima i to lomljene:-):-)a da budem iskrena volim i ja umociti,a i da mi umoce:-P:-D
imas li peceni secer sa orasima slucajno :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mnogi od nas nemaju jetru
Pikaju li se fildžani, ili baš ono mora bit šoljica :)
Malo prije procitah negdje da skodi zelucu, pa eto, birajte: jetra ili zeludac. Nemaju oni pojma.
Sve je ok u granicama.. Sta bismo mi bez kafe.. :)