Naučnici tvrde
0
Tračanje je dobro za zdravlje
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma oni koji ne znaju sta ce od sebe uzeli su to kod nas u Bosni kao stil zivljenja.Slazem se da ako zivis i radis u mahali kao sto je nasa nemozes prnuti,a da te ne pitaju o tome.
Ma nema toga kod nas,hahahaha,a ocm ko ne zivi u mahali,ne zna sa je to,hehehehe,nemozes zijevnuti jace,a da te sutra neko ne pita: A Bogati jel no ti sinoc zijevnu,probudi me heheheheh
Ovo je greška, jedno \"A\" viška. TRČANJE je dobro za zdravlje, jest svega mi.
Hmmmm.Nisam siguran da je trcanje dobro za zdravlje!!! Trebali bi ponoviti to istrazivanje.Tako nas nisu ucili u skolama.
Kako nece biti zdravi kad su tracarosi besposlicari, i ja bi traco al nemam vremena, moram raditi 7 dana u sedmici
SJooooooooooooooooo , jes jak clanak .... sjooooooooo, ama jes jak ... jak ko beton , odo kod kone da tracham , ali fizicki . , .
ou jeee.. ja volim tračati :-P