Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato imamo bronhi bombone da to izlijece :)
Svevelika i presveta redakcija nam pokušava reći da je PUŠENJE električne cigarete opasnije od NEPUŠENJA? Hvala vam, Vaše presveštenstvo!
Kod nas nema bas puno tinejdzera koji puse e-cigarete, ali zato po vazdan cuclaju ona crijeva na vodu. Sto ne napisete nekad neki clanak o posljedicama nargile na tinejdzere? Na stranu sto ste na strani duhanskog lobija, tinejdzeri koji gube zdravlje i vrijeme po nargilhanama su nas problem, a ne e-cigarete.
nargila je zivi otrov
danas je lako umrijeti mlad
prije je jos lakse bilo
skup sport
uvjek jeftiniji od cigareta mada ne koristim ni jedno ni drugo
Tinejdzeri koji koriste e-cigarete pokazuju simptome bronhitisa u 50% slučajeva i simptome gluposti i kurčenja u 100% slučajeva
Tinejdzeri jedva imaju za motane cigare, a kamol' za e-cigarete
Код нас можда важи то правило, али не и на западу. У ''развијеним земљама'' цигаре на струју су јефтиније од илегалног дувана.
@VojvodaMujo ovdje su tu negdje po cijeni, samo sto duhan zna biti los doduse i grijač an el cigarama nije uvijek jednako kvalitetan