Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAKCINIŠETE DJETE! I tako spasite druge osobe od sigurne smrti!
nesto u zadnje vrijeme dosta potenciraju ovu vakcinaciju...ili farmacetska industrija hoce vise love ili hoce da nas ubijaju...dobro nam ne misle u to sam siguran...
Ne ubijaju nas oni,nego vi koji odlučite da vaše djete ne vakcinišete i tako teško bolesne osobe(od par mjeseci pa do 99+ godina) kojima je imunitet 0... A razbole se tom bolešću zbog vas i 99% njih NE MOGU da prežive to... Razmisli,djete koje ima leukemiju izađe iz bolnice jer joj je bolje,ali nema imuniteta,pa se igra s djecom koju su doveli roditelji koji nisu vakcinisali djete, a to ne vakcinisano djete je možda jučer ležalo u krevet zbog morbila ,velikog kašlja,zausnjaka...ako pokupi jednu od tih bolešćina to djete koje boluje od leukemije, hoće li preživjeti?! NEĆE.
Prije da se radi o modnom trendu.
...a virus nacionalizma?
...se liječi blagostanjem.