Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma primola je najjaca cokolada
Prva na svijetu čokolada sa rižom je sarajevska čokolada proizvođača ''Zora'' čokoladare, SAYONARA. Prohujalo sa vihorom pri(h)vatizacije. H*** mtr. ko je god odlučio da se od društvenih firmi naprave državne i tek onda da se iste kupuju od države. Dabi-li H***!
...ja bi opet reko da je "zvečevo"prvi izbacio čokoladu sa rižom, "mikado"...što se tiče prihvatizacije, nema pljačke bez rata...
ala kenjaju i ovi naucnici...za par dana ces negdje procitati kako je tamna cokolada kancerogena ili neko slicno sranje...
Super, jos ako je preko 70% kakaa, najbolje:) sto gorca to zdravija:)
To je to. :) Današnje čokolade, doduše, imaju malen procenat kakaa, pa je paradoksalno što se uopšte i zovu čokolade. Ali postoje i one s većim udjelom, neko ne voli ali su meni odlične. :)
Joooj, nikad nisam upoznao cokoladu koja mi se nije svidjela ;)
...majstore, filzofska ti je :)..aksiom :))
...znam ja šta valja :)
...npr. milka triolada...tamna, bijela i normalna...