Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
---- ne pratite naše TV stanice , stresne su, a naričito ne komentirajte na klixu, to vas baca u komu i na aparate !
komentiranje na klixu djeluje antistresno. istreses se i odes :-) primijetila sam da to vecina ovdje radi
@Croatissimus neces valjda pakovati kofere? Steta ja se ponadala da ces doci do cilja da postanes Premijer 😀.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je Bogdom samo tih 5,5.... pisete gluposti
I Mirzeta iz Prijedora vam može skratiti život sko je dobro ne poznajete. Mamicu li joj glupu, pokvarenu, nesigurnu i zaostalu!
4. stavka me ebe...
Po ovome ja sam vec umro prije 20 god
Gadna stvar kad spopane covjeka, nista ti na ovom svijetu nije interesantno
Joj ovih dana sve savjeti kako se oslobodit stresa, te setnja, te ovo, te ono al nista ne pomaze, jedino kad treba ici iz ove zemlje, pa barem i na tri mjeseca, neka sreca covjeka obuzme.
Sve ja ovo imam gore navedeno osim izbjegavanja SEXA! Kako da izbjegavam sex kad sam pod stresom, kad me to opusti najvise i muzika naravno
po ovom ispade da sam ja trebao vec davno umrijeti :')
Mozda i jesi, samo ti jos nisu javili. :-D
Nema mi ništa gore nego pročitati kada naučnici kažu da nešto skračuje život. Da bi neko znao da li je život skračen, trebao bi prvo da zna koliko je dug nečiji život. Treba znati rok trajanja od-do, pa tek onda prijevremeni istek roka pod uticajem nečega :)). Niko ne zna koliko će da živi, pa prema tome ne zna ni koliko mu je život skračen bilo zbog čega.
Volio bih da ovi "istrazivaci" zamjene kozu sa obicnim ljudima koji rade, bore se za mizerne place, posteno placaju sve, trpe kojekakva omalozavanja, razmisljaju unaprijed koji mjesec.. i sl.. pa da onda i oni u pravom smislu vide sta je stres.
e cuj, osisajte se razgovor sa frizerom će vas opustiti hahahaha
@LeonardoAC, istina je. Šišanje, mala promjena i razgovor djeluju opuštajuće. :)
Ako covjek koji je pod konstantnim stresom zivi manje to je Bozija milost. Na sta ce ti duge godine ako zivotne slasti nema? Mudar je stvoritelj nas!
Možda je mudar, ali mislim da čovjek pod konstantnim stresom živi manje jer je pod konstantnim stresom.
stres 5,5, cigare 10, alkohol 15, droga 20...ja sve kad saberem ispadne da ovo kucam vec iz dzehenema..
:D Hahah Riješi se cigara i zahvali mi se nekad poslije
Ha onako, ha ovako;budala ostaje budala, dzaba ti fino sa njim...Stoka! kak ne dobit stress?!!
Kakav savjet" osisajte se - razgovor sa frizerom ce vas opustiti" 😅😅😅. Frizeru dodatni stres stvoriti, jer frizeri ocito prvo trebaju da rade svoj posao, a pored toga da budu psiholozi, pedagozi, socijalni savjetnici itd., kada dodju kuci nisu u stanju se baviti licnim problemima i obavezama.
Nisam primijetila da frizerima tesko pada razgovor, stavise. Niti su frizeri naravno svi isti ni mi. Ima nas koji nismo raspolozeni za razgovor dok nam se radi o glavi i postize se bas suprotan efekat. :-)
@Ina_9 Upravu si, ima i takvih slucajeva ☺.
Stres i strah. Ovo dvoje je takođe usko povezano sa glađu, osjećaju su skoro identični i stoga kada smo nervozni ili preplašeni težimo da jedemo hranu jer ne možemo da napravimo razliku između osjećaja. Moglo bi se reći da je strah najgora barijera u našem životu, ako uzmemo u obzir imaginarni strah, ili strah koji smo sami sebi nametnuli bez razloga. S druge strane, prirodni strah je samo još jedan od genijalnih alata prirode da osigura preživljavanje
Npr: nalazite se u divljini i odjednom iz žbunja iskače veliki lav koji je inače pripadnik SDA stranke. Vaš mozak će istog momenta to shvatiti kao "DANGER!" i poslati signale vašem tijelu koje se krajnje ispolji kao strah, tj. osjećaj sličan kao kad smo gladni.