Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako želite sebi dobro, sat vremena prije spavanja pročitajte nekoliko stranica dobre knjige u print formi, ne u PDF formatu. ;)
to mozda i jest tako, ali samo kod ovih koji imaju mozak. nemas mozak, nemas problem...
Zato ako ste korisnik Android OS instalirate Twilight app i uključite režim "čitanje u krevetu" i mirna Bosna. Za iOS isto postoji Flu.x app
Jeb'o mobitel, meni učenje ne da oka sklopiti. .
Čuvajte se otrovnih pahuljica iz Konzuma, smetljari nas truju svako malo - ribama, mlijekom, jeftinim sokovima, ko zna čime sve ne, a sad i pahuljicama.
ne valja gledat telefon pet min . pred spavanje , utorkom navečer pogotovo :)
Zavisi u koji telefon buljis, ajfon nema tako loseg uticaja
Ima li sta da nije opasno? Nemoj pusit, dobit ces rak. Nemoj piti, otice ti jetra.nemoj jebat, dobit ces sidu. Pa sta nam je preostalo?
Hoce i mene tako, sinoc bas cekao westbrooka over 24,5 i djaba nece san na oci i nece, ni veselica ne pomaze.
Copy paste :D http://www.businessinsider.com/smartphone-impact-brain-body-sleep-2015-2
Ja kad pogledam u mobitel prije spavanja, tako i osvanem!
Ante uvijek pogleda
Ja kada vidim da nema poruka,lajkova-padnem u depresiju...
Ih...Ja kad god sam imala koji telefon nisam mijenjala nego kupovala novi,i svi su u funkciji da me bude ujutro u 6......i opet me dode svekrva probudit da ne zakasnim na posao(a što se tiče onih 5 min gledam u svog dragog haja)
Daj ba, pisem sa djevojkama nacece, i odjednom jedna po jedna ne odgovara...ujutro sve od reda aa zaspala ja....i kazu smeta mob pred spavanje, pa to uspava :D
Navecer*
Ja se budim svakih sat vremena i provjeravam mobitel. Nekad i svakih pola sata.
Ma jok ba, zajebajem se :)
Ajooooooj <3 Odsad si ti moja omiljena lutka :D