Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ja vino pijem gradom se sapuce :))))
Ciljano i ironicno vezano za naslov hahaha :*
Nek trči nizbrdo uzastranu!
Koja je tajna ranoranilaca? "Prema iscrpnom istrazivanju provedenom na 7334 ispitanika u vise od 11 zemalja dosli smo do naucno dokazanog zakljucka da je tajna ranoranilaca ta da oni ne ustaju kasno." rekla je Casey Rebholz, voditeljica istraživanja.
Zivjeti bez stresa i zli ljudi.
SELAM ALEJČ BRAČO I SESTRE, E VAKO...TAJ NA ZDRAVOG SRCETA JEU SLJEDEČEM: LJEPE ŽENE PROLAZE KROZGRAD...TAJNA ZDRAVI BUBRJEGA JEU JEDNOM STVARI: PIVA KOD JARANA JOVANA...IAKO SE REKNE KOD MENE USELU 'PIVCE ZAŽIVCE', JA SAM MIŠLJNA DAJE PIVCE ZA BUBREGOVE...
Zivio Doktore 100 godina, a 101 bratski podijelimo :))))
Slažem se Halide za mjesto Halida. Kad vidim kako pišeš ja bi tebe za predsjednika, jer oni ne znaju ni tako. Mogu samo od tebe da uče. Imaš moju podršku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Clanak na nivou 1. razreda osnovne skole. Smlatio ga neko momacki...
@alijamilosevic U manjim kolicinama ok ali ako pijes svaki dan dva deca rakije daj boze da dozivis 55 godinu rak jetre ti negine :/
@alijamilosevic Ma lazes djubre jedno mucko ljudi u tim godinama neznaju mis drzat u rukama a kamoli da se koriste internetom.
"i poštuju i poštuju". Nista novo. Cudo se ne spominje stres koji je glavni okidac za sve bolesti.-Takodjer, svima poznato.
@Svercer 👍 Stres u umjerenim kolicinama je dobar, slazem se. Sve je do nas kako prihvatamo stvari i reagujemo.
@Jasmin28 Zene bolje podnose i stres i bol od muskaraca, tako kazu. Nije da me cudi.😜
Normalna (zdrava) ishrana, minimizirati stres i biti fizicki aktivan. A u zdravom tijelu - zdravi duh.
zgodna ova amra imao sam sa njom odnos
Amra je bolja, Lejla ima vise testosterona nego ja i ti zajedno. Ne volim ženke sa viskom hormona bacaju malo na trandže.