Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10.000 godina se zivi bez toga 😂
A *ebo vam više bog mater i vama i vašim naukama i doktorima.De proglasite pandemiju xyz faktora i natjerajte ljude da se sakrivaju od sunca pa im prodajite preparate za zaštitu
Tko se od sunca krije,bolje da ga nije...nikakve kreme ne upotrebljavati jer sprečavaju proizvodnju ''D'' vitamina...za zaštitu od sunca jedino koristiti hladno prešano maslinovo ulje.
Kod nas je karcinom koze relativno rijedak. Ne treba se pretjerano izlagati suncu, ali sa sanskrinom SPF 20-30 organizam nece proizvesti nista vitamina D. A vitamin D je kljucan za mnoge funkcije u organizmu, a narocito imunitet. Stavi sanskrin i ode imunitet. Plus tome to su hemikalije kojima ces znati posljedice kasnije. Od sanskrina navise fajde imaju fabrike koje ga prave.
Niposto ne izbjegavati sunce.