Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vala vise ne idem u skolu, treba da rak dobijem od onolikog sjedenja
Od sad cu samo da lezim :P
@@hh To što ti moj komentar smatraš ozbiljnim, mojim ličnim mišljenjem ili sličnim stvarima me stvarno ne zanima. A već imam tetku koja je od toga oboljela tako da sam vrlo upoznat sa tim stvarima. Mislim, da nisam, sigurno ne bi nešto ovako napisao, da sam ozbiljan. Ovo je bila zaj.e.b.ancija na račun portala i ljudi koji su postavili sliku. Opušteno samo...... Human sam i to, ne brini se.. Pozdrav !
ubiše nas više ovim statistikama, nas isprepadaju a njima lova za studije. Najsmješnije u svemu tome je da ono što hvale nakom pet godina kritikuju i obrnuto.
kako nije upalila, vidis da ima nesto, ko neka stijena i tamo ko leti neko sa padobranom
gleda TV a nije ga ni upalila , mora da se ofarbala ova plavusa
A jel vi morate ovako provokativne slike stavljat, ja se taman sredio okupo, a sad moram sve ponovo
ako budes obolio od raka nekad u buducnosti sjeti se svog komentara
Boli me k.u.r.a.c, smiješno je šta bi samo radio ovoj što sjedi :)