Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
D vitamin ubacuju u mlijeko i sireve, posto se krave ne hrane travom ni mlijeko nije vise zdravo a nemasni jogurti su jos veca steta po zdravlje jer stavljaju rizin stirak da izgleda gusce.a rizin stirak je bogat arsenikom. Pa izvolite.Amerikanci nas truju na ovakav ili onakav nacin,Sve u komercijalne svrhe.Slucajno nadidjoh na jednu vrstu jogurta na kome pise "krave hranjene travom"i odsad cu taj da kupujem. To je Amerika.Sad se samo prisjecam ukusa mlijecnih proizvoda iz daleke mi domovine.
jbt partija i komitet koja stučnost :/ dno, izbrišite ovaj članak... Vitamin D jedini je koji može pomoći, a gdje ga ima?? u siru možda?? :D po vama ne... SMIJEŠNI STE ... :p
Očito prodaju maglu.Pa koliko je samo generacija ljudi jelo i jede i sladoled i piti jogurt i sireve,pa su doživljavali duboku starost.Slušajući neke od njih,nebi čovjek ništa smio jesti.
Ovo nema smisla, samo sojino mlijeko sadrzi hormonski estrogen. Sir, mlijeko i neki sladoledi sadrze dosta proteina koji grade celije, izmedju ostalog i celije raka.