Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni šalju signale i vuku ka sebi. Oni šalju signale.
@baraba oš reć, dobio boju samo da se ukočim ;)
@korleone jarane ti nemas organa nikako... vjerovatno si dobio boju, samo jos da te zakopaju
pardon LDL ;) što bi rekli masnoća
ovo za dijabetes nije tačno ja pijem nenormalno mnogo tečnosti (sigurno 3 L) kontrolisao ŠUK 3.5 tj ispod normale kontrolisao HDL i pokazuje povećane vrijednosti (6.2) a nisam ni gojazan, sve u normalnim vrijednostima (možda malo pivskog al ok) ;)) samo se ne opterećavati kvazi teorijama
Ukoliko imate opisane simptome a zivite u Bosni i Hercegovini ni za zivu glavu ne idite doktoru jer cete gubiti vrijeme,zivce i novac a izmislit ce vam jos par bolesti.Hitnu nemojte zvati jer nema nikakve fajde ako dodju na vas poziv, sto je prava rijetkost,nece znati sta treba da rade.