Pomozite svom tijelu
0
Šest načina da se zdravo hranite
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riba je mnogo boljeg ukusa iz ribarnice. Znas li ti bilmezu koliko kosta riba iz ribarnice? Sve vrste koštunjavog voća su prava blagodet za vas.Ni cijenu kostunjavog ocito ne znas? Ako danas pisete clanak o kokuzluku naroda u BiH i da cumuz i drva kupuju na kilu kome ste onda namjenili ovaj clanak? Brankovicevoj il Terzicevoj il mozda Dodinoj il Zlajinoj zeni.
pošto mene sve cure nevole, evo im 6 zdravih načina da mi zdravo(g) pu.še. 1. kao doktorica ana - dok sjedimo i sl. 2. u parku ili kafiću - da svi skontaju 3. u autu i busu - dok se vozimo daleko 4. 69 - prije kamare 5. pod vodom - dok smo na godišnjem ... 6. pušenje za slađi san - čisto za uspavljivanje muškarca živile djevojke!