Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HA HA HA HA` probusiti kasiku`sto se ismija matero mila dzaba dijete drzati sto ovaj kaze manje jesti,manje sjediti ili busiti kasiku,ako vec mozak odvratiti od popasluka ne mozes.imam 30 godina i nemam viska kilograma.
recept za mrsanje: jesti sto vise supene hrane...za escajg koristiti kasiku, koju je prije upotrebe potrebno frobusiti sa borerom od 8mm... hrana na usta ulazi...
ma smršat nije problem - sve je stvar volje i navika. evo ja sam smršao 7 kg, tj. sa 89 na 82 bez ama baš ikakvog recepta ili dijete! jednostavno malo manje jedem i više se bavim sportom - \"čudo\"!