Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije dobro jesti u 2 ujutro, ne bi imali sijalicu u frizideru.
zato je meni po noći slano slatko a slatko mi nije slano ;-)
LOL ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pricajte vi sta hocete..ja sam ovo probao i fakat je upalilo: spavao sam 15 minuta manje, isao na spavanje u 22:00,,jedno mjesec dana..i odjednom sam se osjecao 23 godine mladji, nasao sam super placen posao..dobio na Bingu... REALNO: kad si kokuz ne mozes zaspati do 2:00 u jutro, a brige te probude u 5:00..citav dan si nervozan i pijes kafe, pusis ...za zdravu ishranu nemas para a za sport nemas ni za tene da trcis.. :) :)
Kakve gluposti.
Cito sam na internetu , ne znam jel istina da je Muhamed a.s. napuco nekog tipa nogom u guzicu jer je ovaj prilego malo u dzamiji da odspava ali ne što spava vec sto lezi na stomaku uz objašnjenje da se spava na desnoj strani i na ledjima jer inace moze srce da stane i na stomaku se dobijaju seksualni snovi.Ako je istina LOL i PLUS
digla mu se ćuna na 130 stepeni
Ova slika dosta objasnjava....Ne znam samo da li je do trenerke ili sta vec???
da se nahladim idiote
E ja ne bih mogla gola zaspati.. 😂
@Mad Maxim iz iskustva znas ? drago mi je zbog tebe ali ja ne koristim to jbg :D
@mimi1 jebel se šta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa to je to...Kako je Muhammed a.s radio...Poslije Jacije odma legnes i ustanes na sabah oko 22 h do 5:30. Toliko vam je i potrebno da se naspavate.
"Čak je i izliječio herniju na diskovima...",plačem ko godina :))))))))
popusite ga jos meni i bice dobro
Dok sam student bio u zimskom periodu bih zaspao odmah poslije jacije (oko sest, sedam sati poslijepodne), pa bih se onda fino naspavao do 2 sata ujutro (citaj osam sati spavanja) i onda se fino ustanem, jedem, ucim do sabaha i poslije sabaha i onda pravac na faks.
Najbolji mu je ovaj zadnji savjet sa biljkama. Mene one uvijek opuste
Mora da čita Kliks.
Ja ne mogu spavati go, jer spavam na stomaku. Ujutro me fiziološka erekcija okrene na leđa pa se probudim. Onda sam nenaspavan i ne mogu se u potpunosti posvetiti savjetima ovg vrhunskog stručnjaka i savjetodavca.
Ja ne mogu spavati go, jer spavam na stomaku. Ujutro me fiziološka erekcija okrene na leđa pa se probudim. Onda sam nenaspavan i ne mogu se u potpunosti posvetiti savjetima ovg vrhunskog stručnjaka i savjetodavca.
Meni ta "fiziološka" dešavanja nisu spriječena odjećom...
@solitudare to je zato što nemaš nadmadrac :)