Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj 11h sedmicno, to je 2h sjedenja u toku jednog dana. Sta cu raditi 12h??? Ne mogu na poslu stajati, a vecina takodjer sjede 8 sati na poslu + kuca/auto/kafic
znači džaba mi džoging na Vilsonovom, ne gine mi onih 37 posto :(
A ako se umjesto sjedenja parkiram? Ima li neke razlike? Mislim da treba provesti statisticko istrazivanje i na tu temu. Cisto da mi se malo smanji strah i anksioznost koju sam osjetio procitavsi ovaj clanak. A sad se osjecam i krivim sto sjedim za racunarom i kucam ovaj komentar. A u P.M.!!!