Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite cesnjakom izmasirati tjeme i onda izaci van xD xD xD Oko vas guzve sigurno ne bi bilo ;))))
rijesi se nervoze i nestane perut :D
pa jesu li bakterije ili gljivice te koje izazivaju perut?
Porno glumac trenutno na birou za zaposljavanje trazi poso
Pa ne bi kosu ispro' do kraja zivot, dakle smrdio ili mirisao (kako ko voli) bi na cesnjak citav zivot...
I ja kazem pa kud rekose cesnjak, samo se nadam da ih niko nece poslusati. Na sta bi to licilo, ne smijem ni pomisliti. ;-)
hahahaha bitno je da dobro mirise. Ma vjerujem da ti samponi sa dodacima nisu losi, cak sto vise vjerujem da su efikasni. Nego u tekstu pise da se pokusa zgnjecenim cesnjakom natrljati tjeme, pa na sta bi to licilo. Sama pomisao na to meni ja odbojana. E sad zamisli neko ne ispere dobro, uh :/ Kako si ti, nadam se da posao dobro napreduje. :-) ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ovo možeš napraviti bosanski lonac od sastojaka na glavi :-D
ogulin oglo ćulibrk: za ovaj eksperiment nam nije potreban opanak, pa ćemo ga odmah da baČimo...