Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzasno
Koliko ljudi s.eru danas, pomislio bi čovjek da je sve rjeđi.
Pijemo zagadjenu vodu, kriv je Ibro Berilo nacelnik Trnova. Podnesimo tuzbe, svi mi gradjani.
Ovo je istina,hrana zagađena hemijom,roštilj,gojaznost,neredovna stolica....Koji paradoks,ljudska populacija se sprda sa velikom nuždom a ona je"stub"zdravlja čovjeka.
Ma mi seremo ba ko foke
@babadajvode hahahhahahahahhha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stil života i smeće od hrane koja se unosi u organizam glavni uzroci.
znaci jos malo i ja sam pandrkn'o.... valja mi pripremat selfi za bandere
Pola kg voća dnevno, npr dvije jabuke.. spriječile bi znatno broj oboljelih od raka debelog crijeva..
Da,voće je na prvom mjestu uz cjelovite žitarice,kao i povrće pečeno na pari. Problem su i finansije,zdrava hrana košta Pečeni paradajz je jako zdrav u svim oblicima,ne kečap i one budalaštine,orasi,bademi,lješnjaci... svo jezdrasto voće,med je izvor zdravlja..riba (ne sa roštilja) Masnoće životinjskog porjekla izbaciti iz upotrebe,što manje šećera(teško ali jbga), Japanci žive najduže zbog načina ishrane
Bože sačuvaj...
ovi doktori samo palamude i nista drugo