Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sve sabere i oduzme, pusenje q.r.c.a je ipak najzdravije! :*
Udisanje bilo kojeg produkta sagorijevanja nemoze biti nesskodljivo za ljudski organizam. U civiliziranom svijetu je to prestalo cak biti tema, na kongresima se vec odavno o tome i ne raspravlja. Pussenje je dokazano zlo, a pussaci se po Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji tretiraju kao bolesnici.
Sviđa mi se kako ste stavili link studije..
Idem ja ulicom, svi zvizde oko mene, a niko ne ficuka...
Eto malo neka puše naši popuščići i jebivjetri na Baščaršiji.
Na najboljem svjetskom portalu se mogu procitati senzacije poput: puselje je štetno po zdravlje ili da kod starijih ljudi zdav nacin zivota moze poboljsati zdravlje ...
kuc kuc, dobro jutro kolumbo....
...gle...a ja mislio da je puno vitamina...
Run from The Cure-Rick Simpson Story...korisno za pogledat`:)
Masoni ili svjetska vlada žele smanjenje populacije, tako da proturaju ovakve laži kako bi narod prestao pušiti nargilu i tako sebi smanjio životni vijek !
bravo dr , nisi ti beze dr :)))
Nama sume izgorise, narod umire od gladi, 1000-e bolesnih , a vi nama pisete kako je \'\'Pušenje nargile opasno kao pušenje cigareta\'\' !! Stvarno zalosno ... Svaki dan pisete o Americi, o zvijezdama ... Koga to zanima?? Pisi te nam o nasoj Bosni i Hercegovini !!! Boli nas i za ameriku i za sve ostalo , spomene li iko od njih nas ???
Eto vam sam, Dibek i Daire :P