Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja glupost od istrazivanja. akrolein, acetaldehid, te formaldehid nisu dokazano kancerogeni, ali ni zdravi sigurno nisu, medjutim sve te tri supstance se proizvode i endogeno (u samom organizmu) kao nusproizvod metabolizma. A dalje acrolein se stvara prilikom svakog przenja hrane, acetaldehid se nalazi u svakom vinu a formaldehid je svuda oko nas, u novoj stolariji, stanovima, u ispusnim plinovima itd... u svakom slucaju svako ko pusi cigarete a ne moze prestati ovo je puno, puno bolje.
Znaci ja kao pasivni pusac bih trebao reci majci nakon 28 godina da predje na ove elektronske cigare, da me manje truje.
Znaci, akusticne su bolje!
ovo je lobiranje od duhanske industrije :)
kad bi raja slusala sva ta istrazivanja, nit bi sta jeli, nit bi sta pili, nit bi sta pusili, nit bi sta jebali, nit bi sta disali .. odmorite nas hljebat'
kad bi raja slusala sva ta istrazivanja, nit bi sta jeli, nit bi sta pili, nit bi sta pusili, nit bi sta jebali, nit bi sta disali .. odmorite nas hljebat
ko pusi, sam se rusi
ONI ŠUTU PUŠU!
Pročitajte knjigu Easy Way za prestanak pušenja, ako hoćete da pušite još više, ja je sobio na preporuku, kako glupe metode čovjek opisuje.
E-cigara: meni to nešto isto ko da se dopisuješ s kurvom preko chata i drkaš ga na one njezine "ližem ti jaja...." i sl. P.S. Očekujem Radu da se javi u komentaru, dobit će lajk od mene.
Sve se moze kada se hoce bez tih nadri metoda-jednostavno se odluci i prestane,kada sam ja mogao moze svako,10 g bez cigareta.
BIH političari emituju otrovne supstance čak i putem malih ekrana pa ih građani svaki dan "unose" a svesni su opasnosti po zdravlje, posebno koju štetu nanose nervnom sistemu, tako da je električna cigareta za njih mala maca...
Pa one i jesu napravljene da odrze covjeka ovisnom o nikotinu, a isto vazi i za nikotinske gume, inhalatore, sprejeve... Nema veze koji je mamac, bitno je da je riba na udici.
pa nikotin je najmanje stetan (ako je i uopce stetan) u duhanskom dimu. nije stvar nikotina, stvar je dima i izgaranja koje pusac udise. Ovdje se udise vodena para i nikotin i sigurnija je opcija od cigarete to je sigurno.
@BlAcKKKK Mozda me nisi najbolje shvatio. Nikotin je taj u duhanu koji odrzava covjeka ovisnim i to je to. El. cigara jeste manje stetna, ali ne pomaze u odvikavanju. Ukucaj insekticid i procitaj. Za tvoju informaciju, osim sto je droga, nikotin je i prirodni insekticid. A katran nastaje tokom pusenja, nerazrijeđeni beznikotinski kondenzat dima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
isto sranje drugo pakovanje.
izvini ja pusim cigare, .:))
i ja dvije kutije dnevno ozbiljno