Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisala davno i još se naduravam sa svojim za saglasnost.
sa svojima*
A što će ti?
- Ja reko sad: mama, molim te da doniraš moje organe poslije smrti. - Mrš.
ja cu svoju cunu dat na prepariranje..
Sve je ovo jako fino i naravno da je lijepo, nekome pomoci kad za tebe nema vise nade. Neko zahvaljuci tebi moze jos zivjeti, lijep je to osjecaj. :-) Samo mene je kod nas ovdje starah toga, najvise iz razloga sto je sve korumpirano i sitna buranija i nije bitna. Ko ti moze garantovati da ce dati sve od sebe da ti pomognu, a neko treba tvoj organ i spreman je debelo platiti za njega. Sta mislite sta bi nasi doktori uradili, tebi pomogli ili dobro zaradili? Kad sad nece da te operisu bez koverte, mislim da je sve jasno. Mozda ima i onih koji nisu ovakvi, njima svaka cast, ali mislim da ih ima premalo.
bez obzira na to ko ce dobiti organ, to je tvoje dobro djelo. bitna je namjera, a ja namjeravam uskoro potpisati ovu karticu
Kazem i ja da nije bitno ko ce dobiti, to je najmanje bitno. Ovdje je samo pitanje koliko ce ko pomoci tebi u datom trenutku ili ce se mozda odluciti na zaradu. E to je sto mene mori i koci, inace ne bih ni razmisljala, zar je bolje da truhne u zemlji, naravno da nije, a i nekom moze nadu da vrati. Uvijek cu svojoj porodici dati do znanja da kad nema nade, slobodno i bez razmisljanja mogu dati moje organe, to bi me najvise usprecilo. :-)
pomozimo svi, pustite se komentarisanja i suplje....
ideja jeste plemenita,i svaka cast,podrzavam je 100%,ali u nasoj zemlji ne bih se usudila da tako sta potpisem, gdje je sve korupcija i stela uzela pod svoje. nek mi oproste svi moralisti :)
NISAM ZA!!! zasto? pa jednostavno.. ja DONIRAM, oni naplate sve to 200- 300 k € isto kao banka kostane srzi.. kako oni to samo lijepo prezentiraju, covjek bi tacno otisao da ubije da im donese pokoji organ kad su tako spremni pomoci..
To se zove rasprodaja organa po smrti. Skupi su, a neki bi se preko njih dobro obogatili. Sa potpisivanjem je sve legalno. Zašto bih ja poslije smrti razmišljala ko nosi moje srce i bubrege i koliko je neki doktor primio para za njih? :))))))))))))))))
Ludost je dostigla novi nivo na klixu. Imamo i ove što razmišljaju poslije smrti. Nije ni čudo što neko onda organizuje proteste za podršku mrtvim, kako klix piše kontinuirano.
@urnebijes, stvarno si bukva. Ne razumiješ smajlije iza! :)))))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vjerujem da bi Zlaja i Bakir imali sve organe zamijenjene i servisirane :D građani dajte svoj život za naše vođe, ne trabaju vam oba bubrega ba
aha pa kad kom guzonji zatreba koji organ samo te neko slucajno pukne kolima
Rasporite me i uzmite što treba. Podržavam darivanje.
jest i onda sam u ovako korumpiranom sistemu stavio sebi metu na ledja nekome kome treba moj bubreg.