Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ću večeras pomjeriti sat iz dnevnog boravka u hodnik. Jes da ću morat izlazit da vidim koliko je sati, ali adaptiraću se.
Ako ti je to teška adaptacija prebaci sa lijeve na desnu, lakše je..
bilo kako bilo,vrijeme neumitno prolazi,teče.....:)))
...upravo tako.....teče...k'o mutna voda......i, nema nazad.....
kako god , ovo ljetno mi puno lakše padne .... danas smo imali sat sna manje i to je jedina posljedica , a kad je zimsko ......uhhhh mrak u pola pet i ostale loše popratne pojave
E sad sandjaklje misle da treba adaptaciju raditi
joj valja sad nani objašnjavati ponovo da neće manje spavati...
@gdjica_zlica ma naravno :)
Najveća glupost koja je ljudima nametnuta je pravljenje vještačkog vremena.
Ne čudi me, sada bi i ovo da mijenjaju. Još samo da se idiot javi i tuži jer mu ometaju san a yebi ga postoji neka 'rupa u zakonu' i za to, siguran sam. '' moje pravo na saaaaan '' uf, mami ti ga složim.
Bitno mi je da ovo pomjeranje sata ne utice na seksualni zivot na sve ostalo moze da utice :D
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455
jebem im majku ode mi sahat u nepovrat. Kud se ni vako ne mogu naspavat kud oni sad jebu sa ovim, cccc nista dobra čuti nikad
Evo ja vec sad pomakeo unaprijed,da se moj duh i tijelo sto prije naviknu na ovu drasticnu promjenu u sumornoj svakodnevnici.