Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte bit levati, nije ovo Obama na videu! https://www.youtube.com/watch?v=C8_Y70XBUN4
Polijte se katranom
Poljevanje vodom nije pomoglo icemu. Kampanja je bila "Ili uplati donaciju ili se polij vodom pa prozivaj jarane da i oni isto ili uplate ili da se zaliju". Dakle, ko god se poljevao vodom em radi pogresno em je ispao stipsa. I jos idiot, jer se hvali time. Patrick Stewart je jedan od malobrojnih koji je to uradio da valja. https://www.youtube.com/watch?v=wkO4NIqAMss
Ako BAkir ne zaposli do Oktobra bar 50 000 U BIH, nek se i ona lagano pomokri, ILI ĆEMO MI TO URADITI SA UŽITKOM jer takvu kukavicu svijet odavno nije vidio od Ibrahima paše Kukavice !!
Ako BAkir ne zaposli do Oktobra bar 50 000 U BIH, nek se i ON lagano pomokri, ILI ĆEMO MI TO URADITI SA UŽITKOM jer takvu kukavicu svijet odavno nije vidio od Ibrahima paše Kukavice !!
Ako je ovo Obama onda jebaji ga...
a kod nas se kokuzi zaljevali nako bezveze, znači fazon je bio da se zaliješ hladnom vodom, uplatiš neku kintu na račun za istraživanje a potom izazoveš nekog drugog da to isto uradi, poenta je bila sakupljanje sredstava, a ne zaljevanje hladnom vodom nako, kreteni glupi HAHAHAHAHAHA
Ma on se polio toplom vodom. Pored je bila kanta sa toplom vodom, a ono ko fol daj jos leda...
A kod nas kad nema kiše nema vode,kad ima kiše opet nema vode u svakom slučaju džematlije vladaju ko u srednjem vijeku !!! Riđonja pusti raji vodu da oprat guzice mogu,tako pripovjedate da treba..
....pa ljudi što me ba u zdrav mozak , ako je ovo predsedik Obama ja sam Bill Clinton lično !!!
Tko god želi da se poljeva, nek meni to prepusti, da ga ja polijem i poprskam svojim hahahhhahaa
BArak se polijevao hladnom vodom ? Kod nas nema potreba, svi na vlasti trijezni 100% !!
Eto kakva smo glupa vrsta, da se trebaš polijevat vodom da bi kao razvio svijest o nečemu... Nije ni čudo da se ljudima može tako manipulirat.
kaze veliki manipulator s kliksa, mi smo tvoje marionete
@sajberkurajber: Dobro je, imaš dan slobodno.