Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi tako a dino merlin pred svima uzeo abdest...
"Zapravo, cijela kampanja je pogrešno shvaćena. Vodom bi se trebali poljevati oni koji ne doniraju." Što nas obavještavate o ovome... Obavijestite "slavne" osobe koje se glupiraju s tim.
Tuga,brate,golema tuga,kako se covjekov zivot samo ugasi,ccc.Nisam dosad znao kako je ovo teska i opaka bolest,djeluje slicno kao multipla skleroza,samo sto je ovo jos gore.Neka je na cast svima onima koji snimaju ono polijevanje vodom,a ne uplacuju nista,ili to rade samo iz razloga da budu in,fujjj.
fora je postala skinuti se da svi vide njihove sise, guzice i misice i onda poljevanje, izazivanje drugog, prihvatanje izazova, napravili su šprdnju od ovoga. Svaka cast ljudima koji su donirali pare, ali vecina je polupala lončiće.
Vecina niti je znala, ne vjerujem da mnogi znaju sta je ustvari ALS? Donirajte lovu, ne skupljajte likeove na FB.
..
i memo je in na slatkom ćošetu,tugo moja gdje mi živimo
A ne ko kod nas se poljevaju ko kakve budale a niko feninga nema i neda.
Koje licemjerje i kriza novinarske profesije. Objavili ste ovaj članak nakon 50 videa poljevanja vodom. Zašto? Pa zato što to odgovara vašim komercijalnim interesima i omogućava maksimalan broj klikova koji vas prodaju oglašivačima. Ovaj članak je bio sasvim dovoljan.
glupost zesca... prosut vode 10 litara na sebe lagano i frajer..a sto se tice ove bolesti , zao mi je svih koji je imaju i nadam se da ce se izlijeciti i da je izlijeciva..al ova drzava je pogresno mjesto gde se mogu traziti donacije, prvo trebamo da sredimo sve svoje "teske slucajeve" pa tek onda da mozemo nekome pomoci, pa eo ljudima koji su pogodjeni poplavama i koji su izgubili domove ne mozemo pomoci..ljudi u satorima spavaju a zima se priblizava.. respect za sve..al ovdje nema donacija..a ovi papci sto se polijevaju da bi bili "IN" porucujem da se malo edukuju (obrazuju) ..i da malo pogledaju oko sebe.
sačuvaj Bože, od tako ozbiljne bolesti napravili običnu sprdačinu s tim polijevanjem, svaka budala se polije i stavi na sranj*book i slično..
sačuvaj Bože, od tako ozbiljne bolesti napravili običnu sprdačinu s tim polijevanjem, svaka budala se polije i stavi na sran***ok i slično..
Kako god okrenes, okreni obrni, opet je sve u parama.
konačno nešto edukativno na ovom kiksu
Bas sam i ja to kontam. Zaboravio sam kad sam zadnji put nesto pametno ovdje procitao... :)
Nisi zaboravio druze nego toga ovdje nema pa nisi ni mogao zapamtiti.. bitne su vijesti koje koje kopaju rovove i skupljaju 100+komentara a to su politika, 'naši i njihovi', naručeni tekstovi..
prece donirati pare u neku svrhu gdje ima znacaja, nego ovdje, daju pare, a nista ne postizu...
svaka bolest je zlo ali ova i ostale vrste skleroze (kao sto je multipla) su po meni najgore jer lagano venes a znas da ti se blizi kraj i da lijeka nema. ovim novcem se mogu bukvalno kupit maske za disanje i donirati novac za njegovatelje jer, na veliku zalost, jos lijeka nema. nadam se da ce ga uskoro biti.
Lakse se politi vodom,nego dati pare..
ovaj clanak dolazi sa velikim zakasnjenjem !