Tyrosur
0

Promo / Podijelite svoje "Ljubi da prođe" momente i pojavite se na mozaik fotografiji

Vjerovatno nema univerzalnijeg lijeka za sve naše patnje i boli od toga kada nas neko "ljubi da prođe".

Recept smo naučili od svojih majki, ali ga i danas uveliko primjenjujemo bilo da nam je neko slomio srce ili smo nesretno pali. On će, barem privremeno odvući naše misli, umanjiti bol i dati nam osjećaj utjehe kako to može samo nama draga i bliska osoba. Naš život u tom trenutku je odmah ljepši jer postoji neko "ko mene uvijek oraspoloži" ili "ko je meni rame za plakanje".

A da manja, površinska rana što prije zacijeli, onda svakako treba koristiti efikasni antibakterijski lijek Tyrosur® u formi praška ili gela koji sprječava infekciju rane i ubrzava njeno zarastanje. Veoma uspješno tretira sve površinske rane, te bi stoga trebao biti sastavni dio Vaše kućne apoteke.

Sve što rana treba je ljubav i Tyrosur®.

Podijelite svoj moment "Ljubi da prođe" sa Vama dragom osobom, koja Vama pomaže da "bol prođe" postavljanjem fotografije na Facebook aplikaciji. Taj trenutak će biti dio mozaika i na taj način ćete biti dijelom priče desetina ljudi koji su "izliječeni" ovim čudotvornim lijekom i uvijek ga rado ponovo koriste. Mozaik na kojem će biti i Vaša slika će se pojaviti na billboardima u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.