Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve stoji, samo depresija nije psihička/duševna bolest nego čisto fiziološka, smanjen protok enzima u mozgu ;)
Počeli ste opasno lupati lončiće!!!! Umjetnici iz te, kako vi definišete \"depresije\", crpe inspiraciju i poticaj za buduća remek djela. To ni u kom slučaju nije depresija, to je sjeta, umjetnici su kreativni melanholici, a idepresija je ozbiljan psihički i duševni poremećaj koji je potrebno liječiti. Ako biste izliječili umjetnike ne bi više bilo ni umjetnosti. Pisanje ima rehabilitacijski učinak, dokaz za to je ova enormna količina komentara na vašem portalu, i svi se trude biti duhoviti, inspirativni, kritični, ovisno o karakteru autora :))).
@muffin ti padnes u depresiju samo kad ti treba quratz :D
uopste nije tacno! kada sam najdepresivnija i pod stresom, uzmem pisati bilo sta, misli, emocije i sl. i obicno sam kao preporodjena poslije toga, smiri me