Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije problem popiti,nego koga hebati hahaha
pa pise ti u nicku, koga
mozda ako se popije caj stvori se kakva ispred :D
Ma, šta mi napriča !?
Ušli Mujo i Haso u čajdzinicu, pa razmišljaju šta da naruče. Nailazi sisata Fata konobarica i pita: - Šta ćete, mlijeko ili čaj. - Mlijeko – predloži Mujo. - Čaj – nagovara Haso. - Ma šta ćes, ba, pit’ čaj – odbija Mujo – bolje mlijeko. - A zašto ne čaj? – opet će Haso. I tako: mlijeko – čaj – mlijeko – čaj, odluče se oni ipak za mlijeko. Donosi Fata dve prazne čaše, raskopčava grudnjak, nagne sise iznad čaša i „natoči“ mlijeko. Odlazi Fata, a njih dvojica zapanjeni gledaju jedan drugoga. Srču mlijeko i u to će Mujo zamišljeno: - Uh, Haso, pa šta misliš da smo naručili čaj!
Ja pijem pijem sve cajeve ali nigdje cure na vidiku !!
treba li ti deda oraha i meda,pusti ovo bilje i trave :)
Uzmi ti malo crnog kvalitetnog ,da vidiš :-)
samo za tebe info posto niko drugi ne cita :)) crveno fino ima puno,puno veci ucinak na zene od muskaraca?! postoje i neke studije,a o praksi necemo:)
Nemam nekad ni kamilice da imam moringu....
a dje da nadjem ovo i mogu li zene piti ovaj uroloski caj:-D
evo sad procitah i wikipediu i jos par stranica. nigdje ne pise da moringa ima "carobna" svojstva. cak na jednoj alternativnoj stranici gdje je puno hvale ima poduza lista svojstava ali ono glavno nema
ako do sada nisi znao ovakvi artikli sluze za zajebanciju. niko to ne shvata ozbiljno. da je ozbiljno pisao bi avaz o tome:)))))
Orasi i med.. to je bilo u avazu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a ovi sto nemaju sta guziti,poboljsace drkanje
da su se sjetili ovo posaditi u aleji ambasadora ne bi niko lomio drvece:)
Džaba mi je galon da ga popijem kad mi se ne da... :D
ma dosta vise i sexa....dosadi...ja sam u celibatu evo treci mjesec i osjecam se super. ne znam koliko ce potrajati.....
a ja duplo vise.. zamisli kako je tek meni..letim xD
hocemo li se takmiciti ko ce vise izdrzati bez seksića ?
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
ja u zivotu nisam vidio da se ovaj caj moze kupit na nekoj olici u bih
prava stvar za stare zavodnike :D