Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftinije je umrijeti nego da ti propisu ljekove koje nemozes uzeti. U drzavi gdje je sve se mjeri novcem i podmitljivosti ta bolest je rasirena u toj mjeri da ni neznate da ste imali je vec. One suvencije za ljekove nisu nista vise nego pomoc onim sto vec imaju novac ali isto tako i dalje razoracenje onima koji nemaju ni tu pomoc a ni novac kojem bi platili taj ljek. Drzava u koja je djelo koruptivnih interesnih skupina nemoze dati odgovor zasto neki od njihovih sugradjanja nemoze se ljeciti ako nema novaca da to plati? nego vjesto izbjegnu ogovor da nije u njihovoj nadleznosti.
Trebao sam umrijeti prije 10min... hmm.. cudno
Je li ovo Halid B. na fotografiji?!
Dobar
Dodik ;)
Kod ovih simptoma treba popiti jednu lozu dalmatinku.
"Tada je neophodno što prije stići u bolnicu, kako bi ljekari uradili EKG i pružili potrebnu pomoć" Nase CERTIFICIRANE "ljekare" je pametnije zaobici, mozda i pozivis koju godinu vise
Bolji bi bilo svakom ko posumnja da ga puca infarkt da pukne aspirin. A onda nek zove koga hoće.
Pa te naruče za 20 dana
ovo je preporuka od političara pošto nam je budućnost stabilna
Dobro.