Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=AzuX8cUu_sU
Ima i C vitamina
ko ljutio
sviđa mi se latinski naziv za nar
Punica granatum ;)
Ja volim ukus nara, ali ga jedem mozda svake 2 godine jednom...uzasno me nervira nacin na koji ga moram jesti i ove kospice male..tako da konzumiram samo sok, ali nije to to -.-
Ima fazon, staviš šaku bobica i oglođane tj. košpe štekaš ispod gornje usne i na kraju ispljuneš, a ne jednu po jednu jer dojadi.
hahahhaha e bas sam ti se sad smijala zamisljajuci kako to izgleda :D moram bas probati tako..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za jednu voćku koja se uzgaja 5.000 godina, stvarno smiješan tekst, (bez uvrede)
Samo su htjeli ostati dosljedni uvodnoj rečenici: "Nar je jedna od onih voćki za koje možda i ne znamo dovoljno kakvu dobrobiti ima za naš organizam." A ova sljedeća: "Znamo da je dobrog okusa i većina ljudi ga voli jesti ili piti sok od nara kada ima priliku." je i sadržinom i konstrukcijom haman pa nivou predškolskog uzrasta.
Slažem se s vama ženama ;)