Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vidiš to kakvu glupost prave, sad će 70% naroda kontati da ima baju tobejarabi..
Suti ja vidjeh ova se drzi za vrat pa konta i to neki predznak, ali eto kad procitah nije. A meni stalno ovaj dio vrata ukocen valjda od posla. hahahaha :)
Klix će nas dokusurit :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Od nabrojanih 10 povremeno imam bar 7, koji sam ja medicinski fenomen :)))
Vala bas ...pff što ne mogu ovih online naučnika !
Ti si druže izgleda već mrtav, bar klic tako kaže.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlican clanak klix. Naravno da treba obratiti paznju na gore navedeno, ne vidim zasto toliko pljuvanje od strane pojedinih komentatora/ica. Treba probuditi svijest ljudi da potraze pomoc ljekara ukoliko primjete gore navedene promjene i prestati slusati komsiju, rodjaka ili traziti pomoc nadriljekara koji su nemocni u borbi sa ovom opakom bolescu.
Ne treba nadriljekar ali jedan zapis prije uputnice nije los.
Predrasude Toni, tesko ih se rijesiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja mescini imam bar 6 vrsta raka .
Vecina ovih stvari se desava potpuno nevezano za teza oboljenja. Samo prepadate narod.
ma nista jarane,dan dva i bare,tj vlakovo
jebi se klix!
Ja bas kasljem jer mi je aircondition Cesto upaljen sad neznam da Nemam I ja nesto ili Bog centralnog klix daj te mi odgovor ne smijem doktoru
Imam cvorice i promjenu na benu... Hvala kliks, upravo sam sebi otkrio rak tbjrb..
Svaki mladež je potencijalan rak, a ako promijeni boju ili oblik, obavezno idi na pregled. Dobronamjeran savjet.
Hvala na savjetu, imam bijeli krug oko mladeza, a primjetio sam to i kod druga, kaze on je bio na pregledu ali njemu nije nista opasno, a poznavajuci moju srecu nahebo sam :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svako ko ima učestale stolice sa malom količinom treba obratiti pažnju na to. nije predskazatelj krv kao što se u textu navodi, nego niz simptoma. kada se dodje do krvarenja može biti kasno
14x 9,7 gr :)
care, vjeruj mi nije smiješno i nije se igrati sa tim.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jok eto zdrav si ako imaš ove simptome rego. Cccc.....
Da ne bude da sam otisla a da ti se nisam javila. Dosta je sa citanjem i komentarisanjem na klixu. Puno te pozdravljam i zelim ti sve najbolje:)
Why?????
PRIKAŽI ODGOVORE (46)
Ako nemate šta pametno reći u članku koji nema veze sa showbizzom (u što se očito samo i razumijete), možda je ipak bolje da ne pišete nikakve komentare. Dobronamjeran savjet ovima ispod.
cekaj..kad je svaki 2. clanak tako nenormalno glup, cemu pametni komentari? xD
Najtužnije je što je takav "svaki 2. članak" (glupi članak po tvom mišljenju) dosta čitan i komentiran. A još je tužnije što se pljuju ovi članci koji su zapravo korisni društvu.
kako ste samo glupi...tome nema kraja cini mi se.. xD
ja imam ovaj simptom "neobična krvarenja"
Smucalo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)