Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav gen koji ljude tjera da budu ljudi?
ja taj gen zovem Toma Zdravkovic, najcesci uzrok konzumacije alkohola :D
Hahaha, pa ova alko-narko-pederska ''civilizacija'' je postala totalno ridikulozna hahahahaha
Jesu li otkrili gen za glupa istraživanja koja ne služe nikakvoj svrsi.
@muslim U svojih 45 godina izgubio si uzalud 46 godina zivota. Samo se salim ko hoce nek pije, ko nece meni vise :)
naslov i tekst nigdje veze.U odnosu na naslov u tekstu im se samo CINI i to po vise puta....
Ja očito nemam taj gen, ne pijem uopšte alkohol, niti ga mislim piti.
Svi su bosanci genetski poremeceni,naravno sve tri nacionalne skupine. hahahaha...
joooj. ja imam kompjuter. on se zove trklja. a ni vrijeme nije lose. pogotovo za mazanje pastete. hehe, nisam ni je budala :D ali havaji su daleko, pa šta? pa ništa, udarilo te auto. hahaha kakve to veze ima sa venerom. ima. ekonomija je na ferhadiji hehehe,zar ne? pa jest, suše su velike. maramica ima na izvoz,ko kad konje jašeš. jest jest to je onaj film. Velika je to obaveza. ne znam... da je zdravlja. hajmo naucnici :))
Kakva gl up ost, imam 45 godina i nikad u zivotu nisam ni probao alkohol, niti cu. A moj dedo, koji je bio partizan ispranog mozga nije se trijeznio. Sve je do toga kakav zivot izaberes i mislis li svojom glavom.
A sinoc svasta sam pio, to samo lapsus je bioo
najnovije istrazivanje pokazalo da se taj gen se zove VOLJA. Kako nesluzbeno doznajemo većina ljudi ovaj gen upotrebljava u negativne svrhe, tj konzumiranje alkohola,izvještava Rojters. Vijesti nastavljamo temama iz svijeta. Predsjednik Barack Obama u sluzbenom posjetu...
Oni koji piju nisu ni za šta krivi jer piju, B..Og im je stavio takav gen u genom. Sta je sad \"vjernici\" recite nešto?
ultimate trolling by \"God\"