Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WOW otkriću vam tajnu hroničnog umora ali mi se trenutno ništa ne radi .
odmaraj sedmance
@mirrorce kako da se skopčam na borgovski regenarator a ti si ga zauzela uh uh :P
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ja sam onda hronicno mrtva
@edomedo ako se ikada probudis iz sna.........ahahahaah
Ja sad kad procita ovo vidim da imam sve navedene osobine hronicnog umora. Ja vec mjesec sigurno ovo sve imam samo nisam znao zbog cega, konstantno sam umoran, a zadnje 2 sedmice oci su mi se naglo spustile na pola, i stalno mi suza potece. Ljudi oko mene govore da sam pijan ili drogiran zbog ociju ali ne vjeruju da su same takve postale. Sad klixe zasto niste dali savjete kako se rijesit ovog hronicnog umora da ga se rijesimo mi koji imamo
@Ohhooojjj samo mjesec...to nije nista.... manje drkaj jedan od savjeta
@Ohhooojjj To znaci da ti je vrijeme isteklo i da ces ubrzo umijeti. ;))) Salu na stranu, idi kod lijecnika i oni ce ustanoviti da ti nije nista. Reci ce ti da sto manje"vjesis " na Klixu i to je to ..... a mozda ce ti reci i istinu, a to je da ti je ostao samo jos tjedan dana zivota:)))