Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...stara filozofska: pesimista je optimista sa iskustvom...
:) Potrebna je tzv. KOMUNIKOLOŠKA distanca da bi OSTALO nešto od TEBE, za sebe samog i SVOJE najmilije, nakon boravka u VANJSKOM svijetu.
Okruzite se pozitivnim ljudima, vrlo bitno ;)
Istina, ali jako je teško izbjeći takozvane toksične ljude koji crpe našu energiju, često smo u takvoj situaciji da smo prisiljeni da kontaktiramo sa takvim ljudima, pogotovo ako se radi o ljudima koje svakodnevno susrećemo na svom poslu.
Slazem se s tobom ali svaki oblik kontakta sa takvim osobama trebamo drzati na razini iskljucivo neophodnog i onda barem u slobodno vrijeme izbjegavati takve kvazi prijatelje da barem ne izgubimo svu energiju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...SVI LJUDI IMAJU SVOJIH PROBLEMA I SAMO PRENOSE NEGATIVNOST PRIČAJUĆI SA DRUGIMA O TOM PROBLEMU...ZATO KADA BI SVAK RJEŠAVAO SVOJ PROBLEM UMJESTO RADIO GLUPOSTI PIOPUT NEMA OVOGA,NEMA ONOGA,JA TO NE ZNAM,NE BI TI JA TO,NEĆU TO NEKA DRUGI,OSTAVI ZA SUTRA TO ĆE ONAJ KO GA JEBE I SL.....TOME MORA DOĆI KRAJ I DA SVI RJEŠAVAJU SVOJE BELAJE I BEZ MARIFETLUKA I NOVIH PROBLEMA JER ĆE OPET BITI NA ISTOM...
Crno bijeli svijet... Sve podjeliste na optimiste i pesimiste, ima li đe nas realista? Ili je ta vrsta izumrla...?!
nekad je previse biti optimista... nekad jednostavno ne mozes biti optimista .
OPTIMISTA:casa je polu-puna PESIMISTA:casa je polu-prazna INZINJER:mogli su ustediti 50% stakla kad su pravili casu
inzinjerova izjava je stvar skepticizma
Na klixu je puuunoooo pesimista. ja takodje volim da lijepim etikete pa se recimo odnosim negativno prema: ISILu, Bakiru izetbegovicu, Zlatku Lagumdziji, SDAu generalno, SDPu, vehabijama, Srpskim, Hrvatskim i Bosnjackim Nacionalistima. A imam rijeci hvale za: Autoceste Federacije i Ensada Karica, Fahrudina Radoncica, Zeljka Komsica, USAID, SAD, EU, NATO, Nijaza Hastora, Angelu Merkel, Martina Raguza.
I optimisti i pesimisti doprinose nasem drustvu. Optimisti su izumjeli avion, a pesimisti padobran. Ali ipak izaberi da budes optimistican, bolje ces se osjecati. ;-)
Naravno sto je sigurno sigurno je. ;-)
čemu ove pederske boje
pesimista: ono su pederske boje optimista: oko razlaze bijelu svjetlost u spektar duginih boje
je li bog peder stvorio dugu :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
yebale vas te pederske boje
...tebi je i nebeska duga peder?
Duga? Bila nekad. Sve su normalno uprljali.
Na klixu sve naivčine :D
Kupite iPhone i zgražavajte se na sve ispod toga.