Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni koji prestaju pusiti \"travu\" svaka cast novinaru!!!!!!!
Zato ja necu da prestanem \"rolat\" da ne bih popusio ove simptome
Nema smisla ovaj članak. Pušio sam travu: - četri do pet jointa dnevno, - u vremenskom trajanju tri i po godine\'. Odvikao se trave iz prvog pokušaja, uz minimalne simptome, bez problema. Cigarete pušim: - 20-25 cigareta dnevno, - u vremenskom trajanju dvanaest Pokušavao se baciti cigarete, ali stvarno nije lako. Dakle očigledno je da je članak neutemeljen kad kažu da odvikavanje od trave i duvana ima iste simptome. Po svom iskustvu znam da to nije tačno.
Samo ne treba prestajat\' i nema simptoma!
hahaha koji kretenluk pa ne skida se sa heroina
E TAKO MALO DA ZAČEPIMO GUBICU OVIM RASTAFARIJANCIMA JE8ALA IM CRVENA, ŽUTA I ZELENA MA7ER BALAVU.
pa sto bi uopste prestajali pusiti
Lakše je prestat pušit marihuanu nego cigare. Nekad ne zapalim joint po mjesec dva, i uopšte ne osjecam te rtd vaše simptome. A cigare pušim non stop. GORA DROGA OD TRAVE. Cim nabavim 100g gandže, prestajem pušit cigare.
Članak i istraživanje apsolutno neutemeljeni :-D
...ja pušim sam muške polne organe...
sve su to poroci ,,,cigarete je lako baciti samo volja ,,,volja čini čuda,,
samo sto je teze prestat pusit cigare. ja svako malo apstiniram od trave, al od cigara...tesko
ICE CUBE SOME SOME WEED. http://www.youtube.com/watch?v=3pIqwhtINqw
HAHAHAHAHAHAHHA