Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko sh puta ovako pusalu o transplantaciji ovoga i onaga, npr ruke j da bi mu na kraju ionako odumrijela jer tijelo to odbaci kao uljeza. a ako izimas one otrove za umrtljivanje imuniteta onda te ubijaju iznutra.
E da je ovim nasim politicarima promjeniti doljni dio lobanje sa mozgom?
General G.A. Custer and 268 others like this!
da nije isao na kemoterapije i pio tolike ljekove vjerovatno ne bi imao toliko nus pojava koje su izazvali ti "medikamenti" koji se sa ciljanom namjerom zovu "ljekovi" umesto "otrovi" ili najblaze receno "kemijski preparati"
Vratiše ga iz mrtvih, al' bukvalno... Čovjeku presadili jetru, bubreg i veliki dio lobanje i on živ i smije se...
Slazem se, sa bodyfeatom...