Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest nam narod iskompleksiran, Boze sacuvaj. Svaka druga recenica im je: Mi smo normalni fizicki i psihicki. Pa ko vam djeco rece da niste normalni. Bolest i smrt ne zaobilaze nikoga, samo je pitanje vremena kad nas sta zapadne. Ne morate se nikome pravdati zbog bolesti nego hrabro se uhvatiti u kostac sa problemom.
OVAJ NA SLICI JE REKAO DA CE SARAJEVO BITI DUBAJI, FAHRIN COVJEK
Jos sam jaci i jaci,kao sto veli Adna ja imam diabetes a ne on mene...potuno sam normalna osobo i fizicki i psihicki...samo je stvar volje...