Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristila "veseli gas" prilikom poroda. Ako se pravilno koristi, porod skoro pa bezbolan. Svakoj buducoj majci bih preporucila. Ostane se i trezven i pri cistoj pameti. Zaista super stvar. Ne treba epiduralna i rizik kojeg nosi.
U Australiji mozes samo zaplakati kad ides stomatologu, rebnu te trecinu plate za jedan zub, ne moze tu pomoci ni ovaj Nitratni oksid ili kako se vec zove.
Ili ti izbiju 😁 jesil' kod tebe svi zubi na broju 😜😀😃😄
Jes vidio pokvarenjaka, sve fino, a iz loncica benzinom gase 😀😃😄😂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cula sam da je bolno poroditi se.
jeste, ali budes sretna sto ces ubrzo vidjeti bebu da ne osjetis toliko bolove, barem sam ja tako cula :)
Nadam se, ako me panik neka ne uhvati da pobjegnem negdje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedna od tri stvari, koje žensku treba vjerovati.....pri porodu, boli, stvarno ;-)
A,koje su druge dvije??:))
E, nemere 'vako.....ali, iskusni će skontati 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ponuda samo za jevreje..
Kako će onda psovati? Ma hajte, neozbiljni ste, hahahha. Doktore pomagaj, hahahah. Ej, mužiću, btw, dijete nije tvoje, hahahhahahhahha
Ja probao!
Ne kao trudnica naravno lmao.
A ti spik ingliš a? I ja isto. Trebali su mene zaposliti ocam, ha me ugledaju od smijeha bi im bebe izlijetale kao sa trake, glatko i s užitkom.
Hoću gas za smijanje uz opuštenu raju, dobru muziku na nekom presex mjestu. :)